Akció!

KAMASAKI Tavaszi Harcsázó Szett

Original price was: 25 660 Ft.Current price is: 19 990 Ft.

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett.

Elfogyott

Cikkszám: 12045-125 Kategória: Címke:

Leírás

Kamasaki Tavaszi Harcsázó Szett

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett.

A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A szerencsefaktor után már „csak” ki kell fárasztanunk ezt a nemes ellenfelet, amihez nem mindegy, hogy milyen felszerelést használunk.

Szettünk gerincét egy 3 méter hosszu 100-300g-os Kamasaki Super Cat bot alkotja, mely kompozit anyagának köszönhetően rendkívül jó teherbírási értékekkel rendelkezik,

A bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó ET Specialist Catfish orsót, mely masszív kialakításának hála, megbírkózik a nagyobb bajszosokkal is.Tengelye 6mm vastag acél, ami ellenáll a fárasztások során. Fékrendszere óriáslamellás, masszív kialakítású. Az orsótest erős graft, a dob pedig természetesen fém.

A dob se maradhat üresen, komoly halakra számítva, sokszor megéri túlméretezni is akár a zsinórunkat, most 0.35-ös méretű teflonnal bevont Dyneema szálas fonottat adunk a szetthez, melynek szakítója 31,5 kg.

A harcsázás hazai egyik legnagyobb szaktekintélye Koos Ferenc, az Ő híres csúszó végszerelékét is elkészítheti, aki a szettet megvásárolja, mivel egy Koós-féle csúszó úszó barkácsszett tulajdonosa is lesz egyben.

A szett tartalma:
– 1 db belső vezető cső
– 2 db parafa test
– 2 db 6 cm-es és 1 db 8 cm-es üvegszál
– 1 db 28 cm-es üvegszál
– 1-1 kis-, és nagyméretű forgó, mindkettő teherbírása 100 kg
– 1 db 40 cm-es Aramid Leader fonott zsinór
– 1 db nagyméretű horog
– 1 db 40 cm-es monofil előke zsinór
– 1 db 29 cm-es műanyag cső

Ezen felül a tökéletes végszerelék összeállításához szükségünk lesz egy Koós féle csúszó úszóra és egy nagy méretű végólomra, vagy csúszó ólomra, mely a felszerelés végére kötve helyben tartja szerelékünket.

A szett tartalmazza az összeszerelés mozzanatait, képeken illusztrálva, melynek segítségével gyorsan létre tudjuk hozni, saját harcsázó végszerelékünket.

A szett a szerencsén kívül szinte mindent tartalmaz, ami egy izgalmas harcsafogás kelléke kell legyen. Tapasztalattól függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki szeretné kipróbálni a hazai legnagyobb, akár 2 méteres ragadozónk horgászatát.

Brand

energofish

To top