KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG

Akció!

KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG

8,990Ft

 • A szett tartalma:
  – Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml
  – Kamasaki selyem pontyzsák 75×110 cm
  – Kamasaki pontymatrac 100×60 cm
  – Kamasaki 40kg-os digitális mérleg
Kamasaki halkímélő szett + mérleg
 • A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a horgászati alapfelszerelésként szolgáló halvédelmi szett és mérleg is.
  A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és halvédelmi eszközöket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt. A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött.
  Ha nem használunk pontymatracot vagy bölcsőt, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.
  100×60 cm-es pontymatrac, mely összecsukható, kompakt mérettel rendelkezik, így könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé. Az éjszaka fogott halakat bizonyos körülmények között sokszor nehéz mérlegelni vagy fotózni, így kifogás után érdemes reggelig tárolni azokat.
  75×110 cm-es selyem pontyzsák, mely kellően nyugodt és biztos körülményt biztosít napfelkeltéig a kifogott zsákmánynak.
  A fotó előtt érdemes mérlegelni is, főleg a kapitális halakat, hogy a képen lévő zsákmány számszerűen is dicsekvést nyújthasson, elérve a kitűzött 20, akár 30 kilós egyéni rekordhatárokat.
  A 40 kg-os mérleg jó szolgálatot fog tenni ebben a szerepkörben, digitális kijelzőjével könnyedén leolvasható róla a kifogott hal súlya.
  Septocarp szájfertőtlenítő spray, mely a horog által ütött seb kezelésére szolgál, hogy az ne fertőződhessen el, majd újból örömet okozhasson a következő horgásznak is, aki újból horogvégre tudja keríteni. Tapasztalattól függetlenül ajánlott összeállítás, mely biztosítani fogja a horgászat alatt a kifogott halak teljes védelmét.

  A szett tartalma:
  – Septocarp szájfertőtlenítő spray 30ml
  – Kamasaki selyem pontyzsák 75×110 cm
  – Kamasaki pontymatrac 100×60 cm
  – Kamasaki 40kg-os digitális mérleg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Brand

Kamasaki

0
  0
  Kosarad
  Kosár ürítéseVissza a boltba
   Calculate Shipping