Rólunk

Fishing World – PONTYHORGÁSZAT FELSŐFOKON

Sokak állítása szerint a horgászat csak sörözés, de ez csak egy legenda, mi tudjuk, hogy ez sokkal több ennél! Akár hobbivá, hivatássá vagy akár elkötelezettséggé is válhat. Te is azon emberek közé tartozol, akik ezt az elvet vallják? Akkor a FishingWorld a Te helyed is!

Áruházunk 2015-ben nyílt meg a vásárlók előtt, azzal az elképzeléssel, hogy üzletünkben, mind a vevők, mind az itt dolgozók családias hangulatban érezzék magukat. A kezdő horgásztól a haladóig, udvarias és segítőkész kiszolgálás mellett megtekintse, kipróbálja vagy megvegye  közös szenvedélyünk, rövidebb vagy hosszabb időre szánt kellékeit.

Mi nem valljuk magunkat fiatalosnak, mert már nem is vagyunk azok, nem vagyunk “vérprofik” és nem voltunk világbajnokok sem. Ami minket kiemel a nagy átlagból, az a több éves, sőt több évtizedes horgász-tapasztalatunk, mert szinte minden szabadidőnket a vízparton töltöttük és töltjük most is. Ismerjük és nagy részét használjuk is azoknak a termékeknek ami az üzletben megtalálható. Nyitottak vagyunk az újdonságokra, legyen szó csalikról, csalizási technikákról vagy horgászeszközökről. Ezeket az ismereteinket és tapasztalatainkat szíves át is adjuk az érdeklődő horgásztársainknak.

Webáruházunk 2018-ban kezdte meg működését, mely azóta töretlenül fejlődik és reméljük, egyre nagyobb népszerűségnek is örvend. Gyors és rugalmas ügyintézéssel, illetve vevőközpontú hozzáállással végezzük munkánkat.

A FishingWorld üzlet 300 nm színtiszta horgászat. Itt mindent megtalálsz, amit a bojlizáshoz, finomszerelékes horgászathoz, feederezéshez vagy akár a harcsázáshoz keresel. Mi akkor vagyunk sikeresek, ha a vásárlóink sikeresek a horgászatban!

Bemutatjuk azokat, akik segítenek Neked az üzletben:

Makay Péter

Megrögzött nagyponty-horgász, az üzlet mindenese, terelgetője. Nem tartozik azok közé, akik már a bölcsőben horgászbottal a kezükben aludtak el. Elég későn kezdett igazán horgászni, talán a húszas évei végén fertőződött meg, akkortól viszont nagyon. Eleinte mindegy milyen módszerrel, csak halat tudjon fogni. Mindegy volt, hogy match, feeder vagy klasszikus bordás kosárral. Aztán a Balaton partján, a 90-es évek vége felé kezdték bontogatni szárnyaikat az un. bojlis horgászok és attól kezdve nincs semmi, ami megállítaná a nagy pontyok becserkészésében. Megszállottan fűzi hajszálra a kicsi, a nagy, a kerek, a dumbell, a kocka, a főzött és az oldódó bojlikat. Kis túlzással, szinte mindent tud ezekről a “csodagolyókról”. Azért nem felejtett el finomabb módszerekkel sem horgászni, gyakran ragad a kezébe feeder vagy match botot is. Nagyon sok helyen horgászott már, de a kedvenc horgászhelyei a Balaton, a nagy bányatavak, az RSD, valamint a Duna. Ha teheti, szeret felfedezni számára ismeretlen helyeket is.

Tóth Szebasztián

Szenvedélyes műlegyes- és pergető horgász. A természet és a horgászat iránti szeretetét édesapjának köszönheti, aki a 80-as évek elején vitte magával első pecáira. Kezdetben folyó- és állóvizi úszós technikákkal kergette a halakat, később fenekező módszerek mellett megismerkedett a pergetéssel, amit azóta is gyakorol, ha lehetősége adódik rá. 2000-res évek közepétől a műlegyezés központi helyet foglal el életében. Specialitása a folyóvizi horgászat.

Nádasi Dávid

Finomszerelékes, és pergető horgász, 40 év külföldi, és magyar horgásztapasztalattal. Specialitása a match, slider, bolognai, és hosszúelőkés feeder technikák.

Zentai Zoltán

A horgászat iránti érdeklődése egész fiatalon, gyerekkorában kezdődött. Vas megyében, az erdők és a természet közelsége és szeretete miatt, kezdett el bóklászni a helyi patakok mentén. Az első komolyabb kihívás, a helyi pisztrángok megfogása volt.  A gyermekkort kinőve, kiseb-nagyobb sikerrel részt vett feeder- versenyeken, ahol fontos volt számára a tanulás és a minél több tudás elsajátítása, tapasztalat szerzése ebben a műfajban. Utána Jött a Duna Fővárosi szakasza, a belvárosi, folyóvízi feederbotos és pergető horgászatai. Egy kanadai legyező horgász videója után a műlegyezés került előtérbe. Nagyon sok országban, hegyi folyókon és patakokon megfordult már, sőt nem egy tengeri legyes horgászaton van túl. Volt már több legyes versenyen is, országos bajnokságokon, nemzetközi versenyeken és egy világbajnokságon is részt vett. A legyező horgászat mellett érdekli a pontyhorgászat is, főleg a “cserkelő” minimál felszereléses, mondhatni UK stílusú pontyhorgászat.

Bartucz Tamás

Almási Szilvia

Mihalicz Győző

A FishingWorld Horgászáruház mottója: PONTYHORGÁSZAT FELSŐFOKON.

0
    0
    Kosarad
    Kosár ürítéseVissza a boltba
      Calculate Shipping