FLAJZAR Neon TX3 2+1 Kapásjelző Szett

99 990 Ft

A FISHTRON NEON TX3 páratlan a világon! Két egyszerű és könnyen kezelhető szabályozó segítségével beállíthatja az összes szükséges jelzési paramétert.

Elfogyott

Cikkszám: SETN321 Kategória: Címke:

Leírás

Flajzar Neon TX3 2+1 Kapásjelző Szett

A FISHTRON NEON TX3 – kapásjelző, páratlan a világon!

A FISHTRON NEON TX3B kapásjelző kiváló feldolgozással és élvonalbeli elektronikával van ellátva. Természetesen van egy integrált távirányító-adó, melynek távolsága akár 150 méter. Két egyszerű és könnyen kezelhető szabályozó segítségével beállíthatja az összes szükséges jelzési paramétert, mint például a hangerőt, az érzékenységet (vonalvágás) és a pályát. Alul talál egy többfunkciós szabályzó gombot, amely nemcsak be és kikapcsolja a kapásjelzőt, de mi több? Bekapcsolja a fehér helyzetjelző LED-eket is. Szándékosan helyeztük el őket a hátsó részbe, egészen fel, hogy megvilágítsák a szükséges halászati ​​helyet. És ez még nem minden, nagyszerű jelzőfénynek is lehet használni etetés közben. Ezt az előnyt kedvezőtlen láthatóságban vagy éjszaka fogja értékelni. A kapásjelző beépített környezeti fényérzékelővel rendelkezik, amely intelligens fényerő-szabályozást
biztosít a fényviszonyokhoz. Ezáltal az LED-ek éjszaka elhalványulnak, így nem kápráztatnak, és éppen ellenkezőleg, növelik fényességüket a nap folyamán.

A FISHTRON NEON TX3 kapásjelző alapvető jellemzői:

– Elegáns áttetsző kialakítás
– Stílusos LED jelzőfény
– Sokféle élénk színváltozat
– Intelligens fényerő-szabályozás
– Rendkívül egyszerű használni
– 6 készülék vevője
– 150 méteres távolság
– Egyedi kialakítás
– A legmodernebb elektronika
– MUTE funkció

Gyere és nézd meg a teljes kapásjelző szett kínálatunkat!

Brand

Flajzar

Érdekelhetnek még…

To top