FLAJZAR 2+1 Q9-RGB Kapásjelző szett

Akció!

FLAJZAR 2+1 Q9-RGB Kapásjelző szett

113,990Ft 86,990Ft

A Flajzar Fishtron Q9-RGB TX számos elengedhetetlen funkcióval rendelkezik, mint például a vonal egyedi optikai és akusztikus jelzése, 4 mm és 15 cm közötti érzékenységi beállítás széles skálája, a hangszín és a hangerő széles választéka

Elfogyott

Cikkszám: SETRGB2 Kategóriák: , , Címke:
Flajzar 2+1 Q9-RGB Kapásjelző szett

Korszerűsített Q9 sorozatú kapásjelző, amely lehetővé teszi az optikai jelzés színének és fényerejének megváltoztatását. A nagyon népszerű Q7 jelzőberendezés utódja, újratervezett kommunikációs protokollt tartalmaz, amely lehetővé teszi az információk gyorsabb és pontosabb továbbítását az RX MULTI, RX SIX és RX MINI vevőkhöz. A Q9-RGB TX számos elengedhetetlen funkcióval rendelkezik, mint például a vonal egyedi optikai és akusztikus jelzése, 4 mm és 15 cm közötti érzékenységi beállítás széles skálája, a hangszín és a hangerő széles választéka. Van egy MUTE funkció is, amely 60 másodpercre is kikapcsolható, amíg a swingerek beállítása tart. A szomszéd horgászok a swinger beállításakor értékelni fogják ezt a funkciót. A vevő 3 riasztási csatornát is tartalmaz, így egyszerre akár 3 darab ALF3 mozgásérzékelős ​​riasztóval és még 4 darab kapásjelzővel csatlakoztatva tud működni. Lehetséges a WRL1 és WRL2 vezeték nélküli lámpák párosítása is, amelyek kapásjelzéskor automatikusan bekapcsolnak.

– Egyedi, többfunkciós optikai jelzés színváltoztatás lehetőségével
– A LED fényerejének egyszerű beállítása
– A kapás információ gyors és pontos továbbítása a vevőnek
– Hangjelzések több hangszínnel (nagyon mély hangtól a magas hangig)
– Az érzékenység, a hangszín és a hangerő szabályozása
– Rendkívül finom érzékenység beállítása 4 mm-től-15cm-ig!!!
– Vonzó dizajn gumírozott testtel
– Swinger csatlakozó
– Nagyon hosszú tápegység-élettartam. Vevő 1db AAA tápegységgel, a kapásjelző 2db LR1 tápegységgel működik.
– MUTE funkció

Gyere és nézd meg a teljes kapásjelző szett kínálatunkat!

Értékelések

  1. makay péter

    Tudás, ár-érték arányban verhetetlen. Hihetetlen hatótávolság (500 méter felett is bőven tud). Az érzékenység beállítási lehetősége miatt, nem fog megszólalni feleslegesen. Aki ismeri a JRC Radar DSi jelzőt, azoknak nem kell bemutatni, mert ebben a gyárban készült az is. A Q9 magasan felülmúlja.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

0
Kosár