Akció!

CARP EXPERT EXTRA ERŐS Karfás Fotel 150kg teherbírással!

Original price was: 39 990 Ft.Current price is: 36 990 Ft.

Carp Expert Extra Erős Karfás Fotel
  • Összességében egy kiváló minőségű szék, mely extra teherbírással és kényelmi részekkel készült. Ajánljuk mindazoknak, akiknek elegük van a kicsi, kényelmetlen, kis teherbírású székekből! Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik!

Elfogyott

Cikkszám: 73701-150 Kategória:

Leírás

Carp Expert Extra Erős Karfás Fotel

Régóta vágytál egy megfelelő méretű és teherbírású székre, melyben végre kényelmesen töltheted el a szabadidődet kedvenc kikapcsolódásodnak hódolva?

Szerencsére nem kell tovább keresgélni, mivel a Carp Expert legújabb széke, pont a legnagyobb igénybevételre lett tervezve.

Lássuk a paramétereit és azok előnyeit:

  • Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (55×55 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.
  • A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.
  • Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (55×65 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt.
  • Az ülőfelület magassága 40 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal 55cm-re magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A 8cm széles talpak abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat.
  • Rendkívül hosszú és 5 cm széles karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.
  • Összecsukva a méretei 80x60x20 cm, így ez a hatalmas méretű szék viszonylag kis helyen szállítható.
  • 20 milliméteres vascső váz biztosítja a stabilitást. Megerősített varrások teszik időtállóvá.A huzat levehető, Oxford anyaga tartósságot biztosít, míg a belső plüss borítás extra kényelemmel és melegséggel ruházza fel.Összességében egy kiváló minőségű szék, mely extra teherbírással és kényelmi részekkel készült. Ajánljuk mindazoknak, akiknek elegük van a kicsi, kényelmetlen, kis teherbírású székekből! Ez a típus 150 kg teherbírással rendelkezik!

Brand

energofish

To top