Akció!

CARP EXPERT Karfás Horgász Szék

Original price was: 29 990 Ft.Current price is: 27 490 Ft.

Carp Expert Karfás Horgász Szék

Tömege mindössze 6 kg, a dőlésszöget a karfával tudjuk állítani, nagyméretű ülőfelület, háttámlája megfelelően magas

Elfogyott

Cikkszám: 73701-020 Kategória:

Leírás

Carp Expert Karfás Horgász Szék

Végre egy normális méretű és minőségű szék a piacon, elérhető áron!

  • Tömege mindössze 6 kg, mely ezáltal könnyedén hordozható kézben, akár nagy távolságokra is. Könnyűségét egyszerű felépítése, a vas-, és alumínium szerkezet, alkatrészek adják.
  • Legfőbb különlegessége a háttámla állíthatóságának mikéntje. Nem csavaros és nem is fix háttámlás, a dőlésszöget a karfával tudjuk állítani. Emeljük fel a karfát, billentsük a háttámlát a megfelelő szögbe és pattintsuk vissza a helyére. Így nagyon széles tartományban tudjuk állítani a dőlésszöget, könnyen, gyorsan, a székből való felkelés nélkül.
  • Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (50×50 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.
  • Háttámlája megfelelően magas (65×50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során
  • A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik! Egészen 55 cm-ig tudjuk megmagasítani, a könnyen és gyorsan külön-külön állítható lábakkal pillanatok alatt kiegyenlíthetjük a talaj lejtőit, hepehupáit. 8 cm-es billenő talpa megfelelő tartást és lapot ad a szerkezetnek.
  • Szállítási paraméterei kivételesen jók! Összecsukott magassága 15 cm, így laposan elfér a pecacuccok alján. Szállítási mérete: 90x60x15 cm.
  • Levehető Oxford anyaga könnyedén tisztítható, az erős varrásoknak köszönhetően strapabíró.Ajánljuk mindenkinek, aki kiváló minőségű, könnyű és strapabíró széket szeretne, jó szállíthatósággal.

Brand

energofish

To top