Akció!

Carp Academy Mojo kapásjelző szettek

40 490 Ft62 090 Ft

Carp Academy Mojo kapásjelző készlet 2+1 darabos.A Carp Academy Mojo széria termékei egyre népszerűbbé válnak az évek során és magabiztosan nyerik el a horgászok bizalmát, ami nem véletlen, hisz kiváló minőségű, igényes kidolgozású horgászeszközökről van szó.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Carp Academy Mojo kapásjelző készlet 2+1 darabos

Carp Academy Mojo kapásjelző készlet 2+1 darabos.A Carp Academy Mojo széria termékei egyre népszerűbbé válnak az évek során és magabiztosan nyerik el a horgászok bizalmát, ami nem véletlen, hisz kiváló minőségű, igényes kidolgozású horgászeszközökről van szó. A termékcsalád legújabb tagjai az Mojo elektromos kapásjelzők, amiket mi is örömmel vettünk fel a kínálatunkba, mert olyan remek ár/érték arányú, színvonalas kapásjelzőket ismertünk meg bennük, amiket bárkinek nyugodt szívvel ajánlunk. Megbízható, hasznos funkciók, határozott megjelenés és masszív, strapabíró felépítés jellemzi ezeket elsősorban, de érdemes részletesen is sorra venni, mi minden van belesűrítve ebbe a jelzőtípusba.

A Carp Academy Mojo kapásjelző készlet főbb jellemzői:
– Modern, igényes kivitel
– Magasító elemek a kapásjelzők tetején a biztonságosabb bottartásért
– Nagyméretű jelzőled
– 20 mp kapás utáni jelzés funkció
– Állítható hangerő, hangszín és érzékenység
– 150-300 m hatótávolság
– Biztonságos rádiós jeltovábbítás és fogadás.
– Alacsony áramfelvétel
– 9 V-os elem működteti
– Tartozék műanyag szállító táska

A Mojo elektromos kapásjelzők pozitívumai között külön érdemes kitérni arra, hogy ezek a modellek kifejezetten a strapabíró jelzők közé sorolhatók. Kiváló társai lehetnek rövid, vagy hosszabb horgásztúráknak, mivel teljesen megnyugodhat a horgász afelől, hogy ezek a jelzők tenni fogják a dolgukat akár tűző napsütésben, akár szakadó esőben!

További információk

Darab

2+1db, 3+1db, 4+1db

Brand

Carp Academy

To top