MINDEN megrendelés mellé AJÁNDÉKBA adunk egy doboz NOVÁKFEEDER MATCH METHOD bojlit !

MINDEN megrendelés mellé AJÁNDÉKBA adunk egy doboz NOVÁKFEEDER MATCH METHOD bojlit !

Figyelem!

Áprilisi akciónk keretében, most MINDEN Kedves Vásárlónkat, aki a FishingWorld WEBÁRUHÁZBAN vásárol, megajándékozzuk egy doboz NOVÁKFEEDER match method bojlival.

Ez NEM április tréfa!

Az ajándék értéke 1.290,-Ft!

Az akció 2020. április 30-ig vagy a készlet erejéig tart!

Mit kell tudnod az ajándék csaliról.

A pop up csalik tekintetében a legfontosabb, a jól beállított felhajtóerő. Ez alapjaiban határozza meg egy csali használhatóságát. A 8mm-es Novák Feeder Oldódó lebegő bojli ebben verhetetlen. A tesztelések alatt addig formálódott a recept, amíg rá nem találtunk a legjobban műkődő megoldásra. Mitől is különleges ez? A csali lebegőképessége pont akkora lett, hogy faragás, és súlyozás nélkül sem emeli el a horgot a fenékről, ha megfelelően választunk. 7mm-es csalitüske mellett akár 10-es horog, 7mm-es tüske mellett pedig már 12-es horoggal is elérhető a tökéletes balansz, amikor a horog hegye éppen karcolja a feneket, a tüske pedig lebeg. Ennél ideálisabb pozíciót nehéz elképzelni a legjobb akadás eléréséhez, mindamellett, hogy a horog a legkisebb szippantásra is a hal szájában köt ki.

Nagyon komoly hangsúlyt kapott az intenzív íz, valamint a kontrasztos, jól észrevehető szín is. A színek szerepe vitathatatlanul meghatározó a horgászatban. Ezek a csalik mind az ízek, mind pedig a színek tekintetében több körös rostán mentek át, csakis a legjobban teljesítők kerültek forgalomba. Ennak a csalinak a különlegessége, a páratlan mintázatában rejlik, amely egy speciális színezési eljárással készül. A hal így nem lát éles határvonalat a csalinál, ezáltal alkalmas a legravaszabb öreg, kapitális halak megtévesztésére, megfogására is.

Hétköznapi horgászatokon és versenykörülmények között is remekül teljesít, nincs más dolgod vele, mint feltűzni, és várni a kapást

Az áruházunkban történő személyes átvétellel megvalósuló rendelések esetében, 5000 Forint feletti vásárlásnál jár az ajándék.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár