Horgászkártya és fogási napló 2019

Horgászkártya és fogási napló 2019

Elkezdődött egy új év és ilyenkor a horgászokat leginkább a fogási napló leadása és az új engedély kiváltása foglalkoztatja. Szinte mindenki tudja már, hogy január elsejétől kötelező a horgászkártya kiváltása. “Sajnos” van azért néhány horgásztársunk, akiket nem ért el a közösségi médiában lezajló(tt) horgászkártya őrület. Szeretnék pár hasznos gondolatot megosztani, amivel üzletünkben szembesülünk naponta.

Aki nem regisztrálja magát a horgászkártyára, annak nem tudjuk 2019 évre az állami engedélyt kiadni, legyen az gyerek, ifjúsági, vagy nyugdíjas.
Fontos és ez sajnos nincs sehová kiírva, hogy egyenlőre a fogási naplóját se tudjuk leadni azoknak akik nem indították el a regisztrációt. Ebből következően, azok akik a fogási napló leadási határidőjéig nem regisztrálnak, de már valahol leadták a naplójukat, azok sajnos 2000Ft pótdíjat kell, hogy fizessenek, ha február 28. után szeretnék majd az engedélyüket meghosszabítani és akkor tervezik a horgászkártya regisztrációjukat is.

A 14 éven aluli gyermek horgászoknak is kötelező a regisztráció, Ők nem kapnak majd kártyát, ezért nekik ingyenes!

Üzletünk levizsgázott, így jövő héttől várunk minden kedves horgászt az engedélyek hosszabbítására és a területi engedélyek kiadására.

Olvasd el legfissebb cikkünket a 2020-as horgászjegy árakról!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosár