TRABUCCO SYGNUM XPS COMPETITION FEEDER

TRABUCCO SYGNUM XPS COMPETITION FEEDER

37,050Ft

Bot akció MP
Gyűrű tip./db SiC
Spicc (oz) üveg: UL; carbon: M,H,L
Tagok száma 3+4

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

A feeder horgászat nagyon népszerű Európa szerte. Ezt a stílust kedvelő horgászok száma napról napra nő és a felhalmozott tudás is egyre nagyobb. Emiatt a feeder botokkal szemben támasztott igények is folyamatosan változnak, egyre speciálisabb botokat keresnek a horgászok, amelyek a helyi adottságoknak a leginkább megfelelnek. Ez a helyzet szülte azt az igényt a Trabucconál, hogy egy új, felsőkategóriás botot alkossanak meg, figyelembe véve a feeder horgászok újabb és újabb igényeit.
A felsőkategóriás SYGNUM botcsalád két új taggal – XPS Competition – bővült, ami egyszerre ad egy erős, ugyanakkor könnyű bottestet. A 3,6m-es bothoz 90 g-os dobosúly, a 3,9m-es – heavy – 125g-os dobosúly tartozik. Mindkét bothoz 4 db feeder spicc tartozik, amelyek érzékenyek és nagyon pontosan jelzik a kapást. Ezek közül egy darab üveg (Ultralight) és három darab carbonból készült (Light, Medium, Heavy).
A bot kiváló minőségű SiC gyűrűkkel szerelt (dupla lábas gyűrűk a bot derekán, szimpla lábas gyűrűk a bot vékonyabb tagjain), melyek jellemzője, hogy nem károsítja a fonott zsinórt még terhelés (fárasztás) alatt sem.
A nyél klasszikus, de örök parafa+EVA borítást és megbízható és erős orsótartót (acél + gumi) kapott, mely alapvető a megbízható horgászat szempontjából. Senki sem szeret az örökké lelazuló orsóval foglalkozni a horgászat közben.
A bottest átmérője a nyél felett:
151-02-360 – 14 mm
151-02-390 – 14,5 mm

Hossz: 3,60 m; Száll. hossz: 125 cm; Dobósúly: 90 g; Bot átm.: 14 mm

Hossz: 3,90 m; Száll. hossz: 134 cm; Dobósúly: 125 g; Bot átm.: 14,5 mm

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TRABUCCO SYGNUM XPS COMPETITION FEEDER” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1
  1
  Kosarad
  Feeder Competition Carp Feeder bot
  2+ shoppers have bought this
  17,990Ft
   Calculate Shipping