Akció!

Mivardi Feeder Master Fotel

Original price was: 64 990 Ft.Current price is: 59 990 Ft.

Ülőfelület mérete: 55x53cm
Háttámla mérete: 63x53cm
Tömeg: 7,2kg
Teherbírás: 150kg

Elfogyott

Cikkszám: M-CHFMA Kategória: Címke:

Leírás

Mivardi Feeder Master Fotel

A Mivardi Feeder Master Fotel talán a  2016-os év  egyik legpraktikusabb találmánya a horgászpiacon. Konkrétan egy termékbe gyúrtak össze két remek horgászkiegészítőt. A Mivardi Feeder Master fotel egy ergonómikusan kialakított, vastagon párnázott szék. A lábakon nagyméretű sártalp található, amely stabilitást biztosít még a legingoványosabb talajon is. Mind a négy láb fokozatmentesen állítható teleszkópos lábbal van ellátva, amelyek segítségével a székünket egyenetlen talajon is vízszintes helyzetbe tudjuk beállítani.

De ez még nem minden! A fotel kialakításának köszönhetően néhány mozdulattal talicskává alakítható át a székhez tartozó kerék és fogantyú segítségével. A talicska funkció segítségével felszerelésünket kényelmesen behordhatjuk a kiválasztott helyre, még ha messzebb található is. A nagyméretű gumikerék könnyedén birkózik meg a talaj egyenetlenségeivel. A gondos tervezésnek és a prémium anyagok felhasználásának köszönhetően a talicska illetve a fotel terhelhetősége is egyaránt 150 kg. A fotelhez különböző konzolok segítségével (nem tartozéka a szettnek) rögzíthetünk tálcát, kézmosót stb, így a legfontosabb kiegészítők, felszerelések mindig kéz alatt vannak.

Ha nem szeret cipekedni és egy kényelmes székre vágyik ne vegyen vagyonokért talicskát és széket! Önnek a Mivardi Feeder Master Fotel lesz a tökéletes választás.

Ülőfelület mérete: 55x53cm
Háttámla mérete: 63x53cm
Tömeg: 7,2kg
Teherbírás: 150kg

Tekintse meg többi horgász székünket is!

Látogasson el Facebook oldalunkra!

Brand

Mivardi

Érdekelhetnek még…

To top