Akció!

Mivardi CamoCode Flat 8 Bojlis Ágy

Original price was: 89 990 Ft.Current price is: 83 990 Ft.

Cikkszám: M-BCHCC8 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Mivardi CamoCode Flat 8 Bojlis Ágy

A Mivardi CamoCode Flat Bojlis Ágy egy extra könnyű és teljesen lapos bojlis ágy digital camouflage színben! A vastag matrac egy polár külső réteggel maximális kényelmet nyújt a vízparton. Az matrac keménysége könnyedén állítható az ágy középrészén kialakított heveder segítségével. A teleszkópos lábaknak köszönhetően bármely terepviszonyok között könnyedén beállítható. A lábak végén sártalp található, amely akár ingoványosabb talajon is stabil fekhelyet biztosít. A lábak merevítettek, az ágy strapabíró anyagokból készül, ezért teherbírása igen nagy. A CamoCode Flat pontyozó ágyak hat, illetve nyolc lábas verzióban érhetőek el. Méreteinek és teherbírásának köszönhetően a termetesebb horgászok számára is kiválóan alkalmas. A nagy fekhely mellé kis szállítási méret és kis súly párosul ennek köszönhetően könnyedén szállítható.

A Mivardi CamoCode Flat ágyak kiváló párosítást alkotnak a A Mivardi CamoCODE Combi Fotel-el amely pillanatok alatt felállítható és akár hálózsákkal ellátott ágyhoz is rögzíthető.  A speciális formával rendelkező keret hátul felfekszik az ágy rámájára, így garatáltan nem sérti meg a hálózsák felületét. Így kényelmes ülőpozíció teremthető a sátron belül is.

A Flat ágyat bátran ajánljuk azoknak a horgásztársaknak is akik hosszabb időt töltenek sátorozással, mert ez a kiváló ár-érték arányú ágy valóban minden igényt kielégít.

Méret: 210x86cm
Szállítási méret: 87x80x30cm
Teherbírás: 140kg
Tömeg: 9.6kg

Tekintse meg többi bojlis ágyunkat!

Látogasson el Facebook oldalunkra is!

Brand

Mivardi

Érdekelhetnek még…

To top