Delphin WISIA Karóra

9 490 Ft

Karóra Delphin WISIA

Cikkszám: 101000262 Kategória: Címke:

Leírás

Delphin WISIA Karóra

A Delphin WISIA Karórát elegancia, stílus és pontosan kidolgozott részletek jellemzik. Első pillantásra a barna műbőr órapántok és a fehér grafikával ellátott fekete számlapból álló kivételes dizájn vonzani fogja Önt. Ezenkívül nem lehet figyelmen kívül hagyni néhány nagyon hatékony részletet, amely örömet szerez a Delphin márka kedvelőinek és minden horgásznak. Talán a legszembetűnőbb a ponty sziluettje az óraszíjon és az óra alsó oldalán is. A Delphin logó kiemeli ennek a terméknek a kivételes stílusát közvetlenül a számlapon vagy a fém kupakon.

Az óra háza rendkívül erős és tartós fémből készül, ami minimálisra csökkenti a mechanikai sérülések lehetőségét. Maguk az óraszíjak robusztusak és nagyon erősek, ami hozzájárul hosszú élettartalmukhoz. Az idő minden körülmények között történő megbízható jelzését a belsejébe rejtett, kiváló minőségű mechanizmus biztosítja.

A nemzetközi skála szerint ez a modell 30 m-ig vízálló. Ez a jelölés megfelel minden olyan követelményének, aminek egy ilyen óra ki lehet téve, érheti folyó víz (például kézmosás), vagy vízben való fotózkodás a kifogott hallal.

Ha Ön egyike azoknak, akik hisznek az elegáns stílusban, akkor a Delphin WISIA a tökéletes választás.

Műszaki paraméterek:
Számlap átmérő: 43mm
Ellem: SR626SW

Nézze meg további termékeinket is!

Térjen be Facebook oldalunkra!

Brand

Delphin

To top