Delphin HKD Feeder SMUTER ring / 10+1db Horog

990 Ft

A Delphin HKD Feeder SMUTER ring horgok a Delphin HOOKAIDO piros sorozatába tartozó horgok mindennapi horgászatra alkalmasak. Rendkívül ellenállók, élességüket és alakjukat hosszabb használat vagy számos legyőzött hal esetén sem veszítik el.

Műszaki paraméterek:
– füllel
– ellencsúcs nélkül
– tengelyirányban hajlított
– keresztmetszet: kerek

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Delphin HKD Feeder SMUTER ring / 10+1db Horog

A Delphin HKD Feeder SMUTER ring horgok a Delphin HOOKAIDO piros sorozatába tartozó horgok mindennapi horgászatra alkalmasak. Rendkívül ellenállók, élességüket és alakjukat hosszabb használat vagy számos legyőzött hal esetén sem veszítik el. Kizárólag magas minőségű anyagból készülnek. A formák és színek nagy választékának köszönhetően minden horgász megtalálja a sajátját! A 10+1-es asszimetrikus csomagolás lehetővé teszi az igényelt horog kiválasztását.

A Delphin HKD Feeder SMUTER a method feeder technikájú horgászathoz alkalmas. Pelletekkel, kukoricával, minibojlival és a hajszálelőkén a horgon kívül elhelyezett egyéb csalikkal ötvözve ideális. A kerekített forma rendkívül jól tartja a halat, és ha ellencsúcs nélküli kivitelű, a legkevésbé sem kell aggódnia. A felület ezenkívül TEFCON réteggel van bevonva.

Műszaki paraméterek:
– füllel
– ellencsúcs nélkül
– tengelyirányban hajlított
– keresztmetszet: kerek

Nézze meg a többi feeder horgot is!

Térjen be a Facebook oldalunkra!

További információk

Méret

, , , , ,

Brand

Delphin

Érdekelhetnek még…

To top