Haldorádó Legend Pellet Wafter 12-16mm -többféle ízben

2 990 Ft

Cikkszám: HD17- Kategóriák: , Címke:

Leírás

Haldorádó Legend Pellet Wafter 12-16mm -többféle ízben

A Haldorádó Legend Pellet a legendás  Oldódó Fluo Lebegő Pellet megújult változata. Olyan mérsékelten lebegő = wafter csalik, amelyeket akár egy 7-10 mm-es csalitüske, vagy egy közepes méretű horog már a fenékhez tapaszt. Közben mégis egy pillekönnyű, könnyen felszippantható, csábító falat marad. A fogósságot tovább fokozza a vizuális inger, a csalik rikító, fluo színezetének köszönhetően szinte világítanak a vízben, amelyet a kíváncsi pontyok és amurok szívesen fogadnak. Lehet ezt még fokozni? IGEN! A Legend Pellet a vízbe érés után azonnal elkezd oldódni. Ez az oldódás azonban lassú, egyenletes folyamat! Hideg vízben, akár 5-6 óra is lehet, míg 20 Celsius-fok felett 1-2 óra, miközben a közepe még mindig kemény és stabil marad (gyakorta a legóvatosabb halak pont ilyekor húzzák el…). Oldódás közben amorf, szakadozott formájúak lesznek a szemek, miközben „ömlenek” ki a csalikból a finom ízek, aromák étvágyfokozó attraktánsok, nem csoda, hogy legendásan fogósak! 12 és 16 mm-es méretekben található meg ez a pellet a dobozban.

A megszokott, jól bevált és fogós ízek mellett, ÚJ ÍZEK, SZÍNEK és SZINKOMBINÁCIÓK is megjelentek a palettán, érdemes ezeket tüzetesen is megvizsgálni. A modern feederezés pontyhorgászathoz pop up (lebegő)wafter (mérsékelten lebegő) és sinking (süllyedő) csalik egyaránt nélkülözhetetlenek, így mostantól mindhárom változatban elérhetőek a Haldorádó legendás csalijai!

FOGÓS TIPP! Hideg vízi horgászatok során, ne a dobozból kivett csalit tűzd, vagy fűzd fel! Áztasd be előre, puhítsd fel egy kicsit a külső felületét, gyorsítsd fel így az oldódást, amely jutalma a gyorsabb kapás lesz. Hatékony trükk ez a nagytestű, óvatos halak horgászata során is!

Elérhető ízek:

  • Édes Ananász
  • Brutális Máj
  • Tüzes Ponty
  • Mézes Pálinka
  • Vörös Démon
  • Fokhagymás Hal
  • Chilis Tintahal
  • Csoki Narancs
  • Vajsav

Tekintse meg többi pelletünket is!

Látogasson el Facebook oldalunkra!

További információk

Íz

Brutális máj, csoki – narancs, Édes Ananász, Mézes Pálinka, Tüzes Ponty, Vörös Démon, Chilis Tintahal, Hal-Fokhagyma, Vajsav

Brand

Haldorádó

To top