GAMAKATSU 2260NS A1-HARD

1 390 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Jellemzői: fényes fekete (NS) színű, lapkás horog, kemény és húsos szájú halak számára. Tulajdonképpen ez a horog az LS-2260B erősített változata. Olyan alap horogtípus, amely szinte egyetlen feederbotos horgász ládájából sem hiányozhat. Azon horgászoknak ajánlott, akik nem szeretik „túlvariálni” a dolgot, és olyan megbízható horgot keresnek, amit ha felkötnek a feeder végszerelékük zsinórjára, azzal szinte bármit megfoghatnak. Nos, ez a típus ilyen! A régi széria népszerűségének egyik fő oka, hogy kis mérete ellenére is rendkívül acélos, remek hegytartó képességű és nagyon masszív. Az új széria az A1-Hard családba tartozik, melynek tagjai egy speciális, kimondottan a horoggyártásra kifejlesztett anyagból készülnek. Wolfram és vanádium adagolásával érték el azt az összetételt, ami a legjobb acélötvözet horoggyártáshoz. Ez a változat 20 százalékkal erősebb, és 25 százalékkal keményebb a normál karbonacél horgoknál, mindezek ellenére vékony és könnyű maradt. Akadós, köves terepeken is megbízhatunk ebben a horogban.
Mérettartománya: 4, 6, 8, 10, 12
Szín: fényes fekete (NS)
Javasolt csalik: két-három szem kukorica (4–8-as méretben), csontkukac, giliszta, puha pelletek (10–12-es méretben), pop-up szendvicsek (6–8-as méretnél), szilikonon kínált pellet (6–8–10–12-es méretben), egyéb fűzött nagy csalik (6–8-as méret)
Kiszemelt halak: ponty (valamennyi horogméret esetén), keszegfélék (10–12-es méret), márna (6–8-as méret), amur (4–10-es méret), paduc (8–12-es méret)

További információk

Horog Méret

4-es, 6-os, 8-as, 10-es, 12-es

To top