The Fire of Hell (fűszeres máj) paszta 250g

1 490 Ft

Kategóriák: , Címke:

Leírás

The Fire of Hell (fűszeres máj) paszta 250g

1.490Ft
Cikkszám: p12

Az agyonhorgászott vizek végletekig kitanult lakóinak hatékony becserkészését segítik elő az egyenletes, attraktív oldódással rendelkező csalipasztáink. Használatuknak opcióit az adott évszaknak, vízhőfoknak megfelelően az alábbiak szerint ajánljuk:

15 fok felett:
Kis halsűrűségű, vagy alapjaiban véve kevés fehérhallal megáldott, illetve törpeharcsától, és apróbb pontyoktól mentes vizeken, valamint erősen iszapos aljzatú tavakon, víztározókon ajánlott bevetni. Gyors pecákon, és versenyeken is nagy használt vehetjük, főleg az irányadó táblázatunk követésével.

15 fok alatt:
A halak anyagcseréje, mozgása lelassul, a csalik figyelemfelkeltőségének jellege a vízhőfok csökkenésével egyre inkább felértékelődik. Szezonnyitó, illetve szezonzáró horgászatokon mindenképp ajánljuk használatukat! Tipp: Mártsuk bele a csalinkat a hozzátartozó dipbe, majd a dippelt csalira gyúrjunk egy réteg pasztát, és végül a bepasztázott csalit ismét mártsuk meg a dipben. Ezzel a módszerrel még hatékonyabban leredukálhatjuk a kapástalan órák számát.

Mérések bizonyítják:

A gyors oldódású anyagok (jelen esetben a bepasztázott csalik) mindössze fél óra elteltével már olyan mértékű pH csökkenést okoznak a közvetlen környezetükben, amelyet egy kupac(!) főzött bojli 72 órás áztatást követően képes kiváltani. Ez figyelemfelkeltés szempontjából nem elhanyagolható, azonban a vízszennyező hatást sem szabad egy jóérzésű horgásznak figyelmen kívül hagyni! Éppen ezért nem részesítjük előnyben, valamint nem is javasoljuk a gyors oldódású anyagokkal (oldódó bojli, pellet, method, stb) történő nagy mennyiségű etetést.

Fogyasztói áruk: 1490 Ft / 250g

Fajtái:

–       Terrible Trick (Monster Crab)

–       Grainy Garlic (Fokhagyma)

–       Stinky Inky (Squid-Máj)

–       The Fire of Hell (Vér-Máj-Chili-Fokhagyma)

–       Calamari Condiment (Squid-Chili)

–       Fruity Fish Fusion (Eper-Hal)

–       Prissy Promise (Pisztácia)

–       Crunchy Chestnut (Gesztenye)

–       Terrible Garlic (Monster-Fokhagyma)

Brand

Abiotic Carp Baits

To top