BY DÖME TEAM FEEDER Pearl Carp 5000 Nyeletőfékes orsó

13 900 Ft

By DÖME TEAM FEEDER Pearl Carp 5000 Nyeletőfékes orsó

Méret: 5000
Csapágyszám: 4+1
Fékrendszer: Első+nyeletőfékes
Dob anyaga: Alumínium
Ház anyaga: Grafit-hybrid
Áttétel: 4,6:1
Tömeg: 425g

Cikkszám: 2507-550 Kategória: Címke:

Leírás

By DÖME TEAM FEEDER Pearl Carp 5000 Nyeletőfékes orsó

A By Döme TEAM FEEDER orsócsalád egyike legújabb, 2018-ban forgalomba került tagja a Pearl Carp széria. Az orsóink fogyási statisztikáját és vásárlóink szokásait figyelembe, egyértelműen az látszódik, hogy Magyarországon a nyeletőfékes orsók viszik a prímet, 10-ből 7-8 horgász a nyeletőfékes modellt választja. A legnagyobb számban eladott, legsikeresebb orsónk a By Döme TEAM FEEDER Carp Fighter LCS orsócsalád, melyet sok ezer horgász használ nagy megelégedéssel. Ennek a sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, készíttetünk egy még modernebb kivitelű, felturbózott változatot. Az új Pearl Carp orsó különleges dizájnnal, pontosabban fehér alapszínnel és fekete kiegészítő színekkel készül.

Mire való ez az orsó?
A mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr, haladó és akár profi horgászoknak egyaránt! A mindennapok kőkemény harcosa. Így a legtöbbek által használt 3,3; 3,6; 3,9 méteres botokhoz ideális választás.

Az orsó első fő-fékrendszere a hagyományos hosszú utas, precízen hangolható fékrendszer, amely 3 fordulattal zárható és nyitható teljesen. A nyeletőféket az orsó hátsó részén lehet bekapcsolni, ekkor válik szabadonfutóvá. A nyeletőfékerőt szintén a végén található tekerőgombbal lehet szabályozni. Ezen orsók dobján is, mint az összes By Döme TEAM FEEDER orsón 2 db zsinórklipsz található, amely kettő kiakasztást tesz lehetővé.

  • Méret: 50
  • Csapágyszám: 4+1
  • Fékrendszer: Első+nyeletőfékes
  • Dob anyaga: Alumínium
  • Ház anyaga: Grafit-hybrid
  • Áttétel: 4,6:1
  • Tömeg: 425g

 

Brand

By Döme

To top