Delphin ZEBRA line – 200m

490 Ft

A  Delphin ZEBRA monofil zsinór a Delphin márka újdonsága. Rendkívüli minőségű termékről van szó, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti, ennek ellenére az ára több mint kedvező. A zsinór minőségén nem spóroltunk, éppen ellenkezőleg.

Elfogyott

Cikkszám: 500511014 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Delphin ZEBRA line – 200m

A  Delphin ZEBRA monofil zsinór a Delphin márka újdonsága. Rendkívüli minőségű termékről van szó, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti, ennek ellenére az ára több mint kedvező. A zsinór minőségén nem spóroltunk, éppen ellenkezőleg. A formatervezéshez, csomagoláshoz és logisztikához kapcsolódó költségek csökkentésének köszönhetően egy nagyszerű terméket tudtunk piacra dobni extra alacsony áron! A Zebra egy széles körben használható zsinór. Az alap polimer és a zsinór „nyújtásának” technológiája a molekulák többsége a zsinórmag felé irányul.
Ezáltal rendkívüli szakítószilárdság jött létre, amely felülmúlja a többszörösen nagyobb átmérőjű konkurens zsinórokat is. A zsinór dinamikai rugalmassága képes elnyelni a bedobáskor vagy az erősebb hal legyőzésekor keletkező hirtelen túlterheléseket. A Delphin ZEBRA nagyszerű univerzális megoldás a hazai vizekben való horgászathoz!

Nézze meg a többi zsinórt is!

Térjen be a Facebook oldalunkra!

Brand

Delphin

Érdekelhetnek még…

To top