Delphin StalkTRIP 8ft/2.50lbs/2 rész

20 990 Ft

Delphin StalkTRIP 8ft/2.50lbs/2 rézs

Cikkszám: 101001276 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Delphin StalkTRIP 8ft/2.50lbs/2 rész

A Delphin StalkTRIP 8ft/2.50lbs/2 rész egy nagyon kompakt kétrészes pontyozó bot „stalking” módszer kedvelőinek. A bot és a kötések zöld színe jól beilleszkedik a környezetbe, ami ennél a rövid távra való horgászatnál szükséges. A természetes színekre alapoztunk, így a bot a vízparton a környezet részévé válik.

A bot egy nagyon karcsú de erős, teljes parabolikus akciójú blankra épül. Az egész blank meg van erősítve PowerWrap technológiával. Ennek a technológiának a lényege, hogy a bot teljes hosszán karbon szálat tekercselünk, minek következtében a bot erősebb és ellenállóbb a túlterhelés ellen. Ez azt jelenti, hogy megnő a bot élettartama és a sérülésekkel szemben ellenállóbb lesz. Ráadásul ez a tekercselés vizuálisan érdekes és lenyűgöző eleme a botnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a StalkTRIP megoldja a legnagyobb halak fogásának a fárasztását, mely egy élmény lesz.

A bot erős orsótartóval van ellátva, gyűrűkkel melyek jól vezetik a damilt és nem jön létre áthaladásán majdhogynem semmilyen súrlódás. A nyél ránézésre nagyon karcsú mely „shrink” habbal van bevonva. A bot végén fém elem van a StalkTRIP logóval.

Ha azokhoz a horgászokhoz tartozol akik szívesen horgásznak a pontyokra, vagy a vízfelszíni horgászatot kedveled, akkor a StalkTRIP a megfelelő választás.

Műszaki paraméterek:

Modell: 8 ft /2.50 lbs
Tagok száma: 2
Blank átmérője a nyél felett: 11 mm
Gyűrűk száma: 5
Szállítási hossz: 126 cm
Tömeg: 152 g
Nyél: FullShrink EVA hab
Nyél hossz (a bot aljától a nyereg közepéig): 48 cm
Keverőgyűrű nagysága: 30 mm

Nézze meg további termékeinet!

Térjen be Facebook oldalunkra!

Brand

Delphin

To top