Delphin StalkTRIP 7ft/2.25lbs/2 rész

19 990 Ft

Delphin StalkTRIP 7ft/2.25lbs/2 rézs

Cikkszám: 101001275 Kategória: Címke:

Leírás

Delphin StalkTRIP 7ft/2.25lbs/2 rész

A Delphin StalkTRIP 7ft/2.25lbs/2 rész egy nagyon kompakt kétrészes pontyozó bot „stalking” módszer kedvelőinek. A bot és a kötések zöld színe jól beilleszkedik a környezetbe, ami ennél a rövid távra való horgászatnál szükséges. A természetes színekre alapoztunk, így a bot a vízparton a környezet részévé válik.

A bot egy nagyon karcsú de erős, teljes parabolikus akciójú blankra épül. Az egész blank meg van erősítve PowerWrap technológiával. Ennek a technológiának a lényege, hogy a bot teljes hosszán karbon szálat tekercselünk, minek következtében a bot erősebb és ellenállóbb a túlterhelés ellen. Ez azt jelenti, hogy megnő a bot élettartama és a sérülésekkel szemben ellenállóbb lesz. Ráadásul ez a tekercselés vizuálisan érdekes és lenyűgöző eleme a botnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a StalkTRIP megoldja a legnagyobb halak fogásának a fárasztását, mely egy élmény lesz.

A bot erős orsótartóval van ellátva, gyűrűkkel melyek jól vezetik a damilt és nem jön létre áthaladásán majdhogynem semmilyen súrlódás. A nyél ránézésre nagyon karcsú mely „shrink” habbal van bevonva. A bot végén fém elem van a StalkTRIP logóval.

Ha azokhoz a horgászokhoz tartozol akik szívesen horgásznak a pontyokra, vagy a vízfelszíni horgászatot kedveled, akkor a StalkTRIP a megfelelő választás.

Műszaki paraméterek:

 

Nézze meg további termékeinet!

Térjen be Facebook oldalunkra!

Brand

Delphin

To top