Delphin reaCtion

11 590 Ft12 790 Ft

A Delphin reaCtion bot egy teljesen parabolikus, ultrakönnyű és rendkívül érzékeny bot. Ideális választás az UL pergetéshez.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Delphin reaCtion

Ellenállhatatlanul vékony blank, nagyon könnyű, kombinált fényes dizájn matt elemekkel. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően soha nem hagyja ki a reaCtion botot, amely tökéletesen kiegészíti a Delphin UL pergetőbotok családját.

A Delphin reaCtion bot neve tökéletesen leírja a bot tulajdonságait. A csalival való teljes érintkezés garantálja, hogy egyetlen kapást sem fog kihagyni. A 24T karbonra épül bot, amelyre jellemző a kis súly és a rezgések azonnali átvitele a blank teljes hosszán. A bot úgy van megépítve, hogy teljes parabolikus akciója legyen. Ez ilyen akciójú UL pergető botok lehetővé teszik a legvékonyabb damilok és fonott zsinórok használatát. Kapás során a zsinórra gyakorolt hatás így nem azonnal, hanem fokozatosan hat – pontosan az ellenkezője, mint a spicc reakciójú botoknál. Ugyanakkor a bot akciója lehetővé teszi a pontosabb dobást, amely az ultralight csalik használatánál szükséges. A nyél rövidített, hogy szűk helyeken is kényelmes dobást tegyen lehetővé. A blank érzékenységét egy ragasztott karbon spicc növeli, melynek érzékenységét elsősorban kis méretű gumicsalikkal, mikro jiggel való horgászatkor fogod kihasználni.

A Delphin reaCtion bot egy teljesen parabolikus, ultrakönnyű és rendkívül érzékeny bot. Ideális választás az UL pergetéshez.

Modell: 183cm / 0,5-6g
Tagok száma: 2
Blank átmérője a nyél felett: 6,8 mm
Gyűrűk száma: 8
Szállítási hossz: 94,5 cm
Súly: 76g
Nyél: osztott, EVA hab
Nyél hossza (a nyél aljától a nyereg közepéig): 26,5 cm

Modell: 213cm / 1-7g
Tagok száma: 2
Blank átmérője a nyél felett: 7,7 mm
Gyűrűk száma: 9
Szállítási hossz: 109,5 cm
Súly: 86g
Nyél: osztott, EVA hab
Nyél hossza (a nyél aljától a nyereg közepéig): 28 cm

Látogasson el Facebook oldalunkra!

További információk

Delphin reaCtion

183cm/0.5-6g, 213cm/1-7g

Brand

Delphin

To top