DELPHIN MEMORY 9V Kapásjelző

7 090 Ft

Delphin MEMORY 9V Kapásjelző

Az összes beállítást tárolja, kikapcsolás után, vagy elem csere esetén is. Állítható nappali és éjszakai üzemmód. A kapásjelző része a leszerelhető Snag gears, és természetesen a világító swingerek részére tartalmaz egy csatlakoztatót is. 9V-os elemmel működik.

Cikkszám: 900021017 Kategória: Címke:

Leírás

Delphin MEMORY 9V Kapásjelző

Ennek az egyedülálló kapásjelzőnek a gyártásánál az Optimo szettet vettük alapul, mely megannyi horgász kedvence lett Európa szerte.
A Delphin MEMORY kapásjelzőbe minden népszerű funkciót beépítettünk, plusz a memória egységet. Ez a funkció önálló kapásjelzőknél nem gyakori, ezért lett a termék neve MEMORY. Az összes beállítást tárolja, kikapcsolás után, vagy elem csere esetén is.
Állítható nappali és éjszakai üzemmód (helyzetjelző dióda). Állítható érzékenység (S), hangerő (V) és a hangszín (T). Az (R) gomb 20 másodpercre kikapcsolja a kapásjelzőt, ami bőségesen elegendő idő a kapásjelző horgászatra való telepítésére. A reakciójelzés természetesen magától értendő.
A kapásjelző része a leszerelhető Snag gears, és természetesen a világító swingerek részére tartalmaz egy csatlakoztatót is. A kapásjelző 9V-os elemmel működik, ami hosszú üzemidőt biztosít.
A Delphin MEMORY specialitása a gyantával beöntött áramkörök. Ennek köszönhetően még nagy esőzésekben sem okoz csalódást.

Brand

Delphin

To top