Delphin ETNA E3 TRIP 360cm/3.25lbs/TeleFIX

27 750 Ft

Delphin ETNA E3 TRIP 360cm/3.25lbs/TeleFIX

Cikkszám: 101001484 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Delphin ETNA E3 TRIP 360cm/3.25lbs/TeleFIX

A Delphin TRIP E3 egy nem hagyományos kialakítású pontyozóbot, amely a legendás ETNA alapján készült. Lényege a nyél részben rejlik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy egy része visszahúzható, ill. teleszkópos. Mivel a bot nem szimmetrikusan, hanem aszimmetrikusan van felosztva, az tagok szétszedése után több tíz centiméteres helyet spórol meg a klasszikus kétrészes botokhoz képest, amelyet kétségtelenül értékelni fog. Ráadásul ez a módosítás nem befolyásolja hátrányosan a blank viselkedését! A bot alapja kiváló minőségű vékony blank, amely könnyedén képes kezelni a dobást vagy a fárasztást. A teljesen parabolikus akció tökéletesen csillapítja a halak kirohanásait, és élvezni fogja a horogra csalt pontyokkal való küzdelmet.

A botra a Delphin 2Power technológiát alkalmazták, amely PowerWrap és PowerJoin elemekből áll. Mindkét szegmens jelentős javulást eredményez a blank mechanikai tulajdonságaiban, ami a gyakorlatban sokkal nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot eredményez. A PowerWrap egy további karbon tekercs a blank körül, amelyet rögtön észrevesz a bottal való első érintkezéskor. Ennek a technológiának a fő feladata az erő jelentős növelése, ugyanakkor nagyon érdekes vizuális elemet is létrehoz. A PowerJoin első pillantásra nagyon nem feltűnő részlet, de nem kevésbé fontos. A lényeg egy kis fémgyűrű, amely a bot csatlakozására kerül, vagyis arra a helyre, ahol az egyes részek egymásba csúsznak. A gyűrű célja a blank hasadás károsodásának minimalizálása.

A TRIP nagyon erős SIC gyűrűkkel rendelkezik, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt felesleges súrlódás és ellenállás nélkül. A gumibevonatú FullShrink fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és ennek köszönhetően a rúd hideg időkben is komfortos.
Ha egyike azoknak a pontyhorgászoknak, akik nem szeretik a klasszikus kétrészes botok hosszú szállítási méreteit, akkor a TRIP megoldja ezt a problémát.

Műszaki paraméterek:

Modell: 360cm /3,25lbs/
Tagok száma: 2 (alsó része teleszkópos)
Átmérő a fogantyú felett: 13,0 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 153 cm
Súly: 350g
Nyél: osztott, EVA hab + Schrink
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 63,5cm
Keverőgyűrű méret: #50

Tekintse meg további termékeinket!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Brand

Delphin

To top