Akció!

Delphin ERGONIA Carpath luxus fotel

Original price was: 54 990 Ft.Current price is: 49 990 Ft.

A Delphin ERGONIA egy összecsukható fotel, amely magasabb szintre hozta a kényelmet. A név azt sugallja, hogy a szék ergonomikus és maximális kényelmet nyújt a felhasználók számára. Az ERGONIA fotel a legapróbb részletig kidolgozott.

Műszaki paraméterek:
Teherbírás: 180 kg
Háttámla magassága betolt fejtámlával: 60cm
Háttámla magassága  kihúzott fejtámlával: 75cm
Ülés mérete: 50x50cm
Ülésmagasság: 37-48cm
Súly: 7kg
Szállítási méretek: 80x70x30cm

Elfogyott

Cikkszám: 101000567 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Delphin ERGONIA Carpath luxus fotel

A Delphin ERGONIA egy összecsukható fotel, amely magasabb szintre hozta a kényelmet. A név azt sugallja, hogy a szék ergonomikus és maximális kényelmet nyújt a felhasználók számára. Az ERGONIA fotel a legapróbb részletig kidolgozott. A piacon kínált legtöbb karosszékkel ellentétben az Ergonia karosszék állítható magasságú fejtámlát kínál, amelyet testre szabhat. Huzata érintésre kellemes, szintetikus gyapjúval borított. A szék másik ergonomikus tulajdonsága az eltávolítható deréktámasz, amelyet szintén kimerevítettünk. A deréktámasz mindkét oldalán tépőzáras rögzítőkkel könnyen beállítható a kívánt magasságra. Az így beállított deréktámasz hozzájárul a helyes testtartáshoz, lehetővé téve a gerincének, hogy ülve igazán pihenjen. Ennek eredményeként a háta nem fog fájni néhány órányi várakozás után sem a kapásra. A háttámlát kényelmesen és gyorsan beállíthatja a kartámaszok csúsztatásával. Ez az egyszerű, de megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének megváltoztatását anélkül, hogy felkelne a székről!

Mostantól kezdve valóban kipihenve fog hazamenni a horgászatról!

A felhasznált anyag rendkívül ellenálló a sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben. Ha ez megtörténik, akkor kefével és langyos vízzel és könnyen megtisztíthatja. Az ülés és a háttámla párnázott és kárpitozott szintetikus polárral, amelyet még a hideg őszi szél sem fújja át.
A szék egyedi CARPATH terepszínben készül, amely egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a horgász-felszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Műszaki paraméterek:
Teherbírás: 180 kg
Háttámla magassága betolt fejtámlával: 60cm
Háttámla magassága  kihúzott fejtámlával: 75cm
Ülés mérete: 50x50cm
Ülésmagasság: 37-48cm
Súly: 7kg
Szállítási méretek: 80x70x30cm

Nézze meg a többi horgász széket is!

Térjen be Facebook oldalunkra!

Brand

Delphin

Érdekelhetnek még…

To top