DELPHIN C-BUZZ Bottartó Fej 2 botra

6 290 Ft

Delphin C-BUZZ Bottartó Fej 2 botra

Univerzális buzbar, mely a megszokott menettel van ellátva így a legtöbb leszúró bottartóba csatlakoztatható. Anyagát tekintve alumínium, melynek felületi kezelését anodiziációval láttuk el. Ennek köszönhetően hosszútávon ellenáll bármilyen időjárási viszonynak.

Cikkszám: 900033700 Kategória: Címke:

Leírás

Delphin C-BUZZ Bottartó Fej 2 botra

A Delphin C-BUZZ egy univerzális buzbar, mely a megszokott menettel van ellátva így a legtöbb leszúró bottartóba csatlakoztatható. Tökéletesen passzol a mi Delphin C-STICK modellünkhöz, mellyel stabil és merev bottartót képez elegáns fekete-barna színkombinációban. Már csak összekell csavarozni a buzbart a leszúróval és mehet a horgászat!

A C-BUZZ ideális társ a gyors kimenetelekhez a vízpartra, vagy az urban fishing-hez, ahol méltányolni fogja a kitűnő szállítási méreteit és a gyors összeszerelést. A csatlakozási hézag kiküszöbölésére a menet tetején gumi tömítés szolgál, melynek köszönhetően tökéletesen fog illeszkedni a leszúróra. Anyagát tekintve alumínium, melynek felületi kezelését anodiziációval láttuk el. Ennek köszönhetően hosszútávon ellenáll bármilyen időjárási viszonynak.

Szélesség: 27cm

Brand

Delphin

To top