DELPHIN BRITON Kapásjelző Szett 2+1

43 590 Ft

Delphin Briton Kapásjelző Szett 2+1

A kapásjelzőt és a vevőegységet is egyaránt három darab AAA típusú elem táplálja, melyek a szett tartalmát képezik. Hatótávolsága 200 méter, kiváló a vízállósága. 8 hangszín 8 hangerőszintben, elem merülésének jelzése, beállítások megőrzése a memóriában.

Cikkszám: 900022430 Kategória: Címke:

Leírás

Delphin Briton Kapásjelző Szett 2+1

Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra szembetűnő a minimalista formatervezés, amely még több évnyi használat után is időtálló lesz. Már az első találkozás a szettel nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tökéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei. Minden műanyag része gumírozott, ami a sokkal drágább szettek benyomását kelti.

A nehéz hozzáférés az elemekhez a formátlan elemtakarókon keresztül már a múlté! A BRITON kapásjelző szettet kiváló hozzáférés jellemzi az elemekhez, ami elősegíti a gyors elemcserét. A kapásjelzőt és a vevőegységet is egyaránt három darab AAA típusú elem táplálja, melyek a szett tartalmát képezik. Ezenkívül a BRITON a hosszútávú tesztek során kiváló elem élettartammal jeleskedett, és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között (-25 ° C és + 35 ° C ) tesztelték.

A készlet hatótávolsága 200 méter, ami függ a körülményektől (környező terep, növényzet sűrűség, akkumulátor kapacitás)! Továbbá, a speciális testformának és az elektronika izolálásának köszönhetően kiváló a vízállósága. Még a heves eső sem szakítja meg a vevőegység és a jelzőberendezések kapcsolatát.

A bekapcsolás a billenőkapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A vevőegységnél és a kapásjelzőnél lehetőség van 8 hangszín választására 8 hangerőszintben (beleértve a néma üzemmódot is). A vevőegységnél természetes a vibrációs mód, elem merülésének jelzése és a beállítások megőrzése a memóriában. A komfortos szállítást segíti a grátisz kézpánt. A kapásjelző lehetővé teszi a görgő henger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0 cm között), alacsony töltöttségi szint jelzését. 2,5 mm-es jack bemenet található rajta. Szintén megőrzi a beállításokat a memóriájában. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami azért hasznos, mert nem jeleznek hamis kapást amíg beállítja a kapásjelzőket dobás után.

Teljes készlet tartozékát képezi az erős tok és a részletes használati utasítás is.

A Delphin BRITON kapásjelző szettre 3 év jótállást adunk!

Brand

Delphin

To top