Akció!

DELPHIN B-3 CLIMA CONTROL sátor

126 150 Ft

Delphin B-3 CLIMA CONTROL sátor

Fő konstrukcióját három fő bordaív alkotja, kényelmes szállást biztosít 2 vagy 3 személynek. A sátor alja kívülről cipzárral csatlakozik, ennél fogva nem jutnak be a rágcsálók és a bogarak. Egyedi CLIMA CONTROL rendszer.

Elfogyott

Cikkszám: 436007090 Kategória:

Leírás

Delphin B-3 CLIMA CONTROL sátor

Fő konstrukcióját három fő bordaív alkotja, melyek további konstrukció elemekkel bővülnek ki. Ez biztosítja a kivételes stabilitást erős szélben, vagy viharban. Lehetővé teszi belső tér jobb kihasználását. A sátor kényelmes szállást biztosít 2 vagy 3 személynek a felszerelés mennyiségtől függően. Méretei: 310x300x175cm.

A legmagasabb osztályú anyagnak köszönhetően mely 10 000mm-es vízoszlopú valamint az összes varrás átragasztásával, a sátor tökéletesen izolált bármilyen mennyiségű csapadék ellen.

A B-3 sátor tökéletes védelmet nyújt alulról is. A sátor alja kívülről cipzárral csatlakozik, ennél fogva nem jutnak be a rágcsálók és a bogarak. A B-3 sátorhoz továbbá vásárolható vastagabb úgynevezett HEAVY-DUTY alj, első fólia ablak szett valamint téli takaró, mellyel növelhető a sátor hőállósága.

A Delphin B-3 sátor újítása a CLIMA CONTROL rendszer,  melyet teljes egészében a Delphin cég tervezői alkottak. Ez a rendszer két szellőztetőből áll átellenes oldalakon (a bejárati ajtó és a hátsó ablak fölött). Ennek a rendszernek köszönhetően biztosított a friss levegőellátás, akkor amikor nem lehet szellőztetni a nagy ablakok segítségével. Különösen hasznos éjszaka, mert csökkenti a páralecsapódást. Az egész rendszer könnyen kezelhető a sátor belsejéből.

Műszaki paraméterek:
Külső méret: 310x300x175cm
Vízoszlop: 10 000 mm
Szállítási méret sátor: 130x35x35cm
Tömeg-sátor: 14kg
Szállítási méret téli takaró: 95x23x23cm
Tömeg-téli takaró: 6kg

To top