CARPZOOM MARSHAL Slim Carp Bojlis Bot

20 990 Ft32 990 Ft

CarpZoom Marshal Slim Carp Bojlis Bot

Minden apró részletében igényesen kidolgozott, prémiumkategóriás bojlis bot, nagyobb távolságra történő horgászatok alkalmával is igen pontos dobásokat lehet vele elérni.

20 990 Ft
26 490 Ft
29 490 Ft
32 990 Ft
Cikkszám: marshalbot Kategória: Címke:

Leírás

CarpZoom Marshal Slim Carp Bojlis Bot

Minden apró részletében igényesen kidolgozott, prémiumkategóriás bojlis bot, amely a legnagyobb elvárásoknak támasztott igényeket is maximálisan kielégíti. A bottest (blank) szupervékony és kecses (Slim), de ennek ellenére rendkívül gerinces. Anyagsűrűségének köszönhetően nagyobb távolságra történő horgászatok alkalmával is igen pontos dobásokat lehet vele elérni. A kéttalpas SIC gyűrűk maximális védelmét garantálja, hogy a betétek beágyazva találhatóak a gyűrűk fém házába, így védve őket az esetleges sérülésektől. Orsótartója precíz, amely papucsaiban tökéletesen és feszesen
tartja az orsótalpakat. A Marshal Slim Carp botok előnyeit növeli, hogy a fárasztás még egy-egy kisebb méretű hal esetén is igazi élmény marad, ami páratlan a hasonló árfekvésű botok kategóriájában. E remek bothoz kimondottan ajánljuk a Marshal BBC Carp orsót, amely páros hosszú éveken keresztül hű társa lesz az igényes pontyhorgászoknak.

CarpZoom Marshal Slim Carp 2 részes 300cm 3lb
CarpZoom Marshal Slim Carp 2 részes 360cm 3lb
CarpZoom Marshal Slim Carp 2 részes 360cm 3,5lb
CarpZoom Marshal Slim Carp 2 részes 390cm 3,5lb

 

 

Brand

CarpZoom

Érdekelhetnek még…

To top