CarpZoom Favourite folyékony aroma, több íz, 200 ml

990 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

CarpZoom Favourite folyékony aroma, több íz, 200 ml

Ha horgászatra készülsz, akkor valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy az illatok és az ízek nagyon fontosak a halak vonzásában. A CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma az egyik legjobb választás, ha olyan csalit keresel, amely segít növelni a horgászatoddal kapcsolatos sikereket.

Az aroma használata nagyon egyszerű, csak cseppents néhány cseppet a csalira, és máris készen állsz a horgászatra. Az aroma elképesztően erős, így csak egy kis mennyiségre van szükség ahhoz, hogy hatékony legyen. A csípős fűszeres íze miatt a halak nem tudnak ellenállni ennek az aroma vonzerejének.

Az 200 ml-es kiszerelés kiváló választás a hosszú távú horgászatokhoz. Elegendő mennyiség van benne, hogy több alkalommal is használhassuk, így nem kell aggódnunk az utánpótlás miatt. A kiszerelés gondoskodik arról, hogy mindig legyen nálunk elegendő aroma a horgászat közben.

Az aroma összetétele kifejezetten a halak kedvenc ízeire épül, ami segít abban, hogy még több halat vonzzunk a horogra. A CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma kiválóan használható a süllő, a harcsa, a ponty és más halak horgászatához. Az aroma hatékonyságát a horgászok számos pozitív véleménye bizonyítja.

Összességében elmondhatjuk, hogy a CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma egy kiváló választás a horgászat során. Az erős és csípős fűszeres ízével kiválóan vonzza a halakat, és az 200 ml-es kiszerelésének köszönhetően hosszú távon használható. Ha hatékony csalit keresel, amely növeli a horgászatod sikerességét, akkor nem kell tovább keresned, mert a CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma minden igényedet kielégíti.

További információk

Íz

Halas, Csípős Fűszer, Édes fűszer, Gyümölcs, Tenger gyümölcsei

Brand

CarpZoom

To top