CarpZoom Favourite folyékony aroma pellettel, több íz 200 ml

1 190 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

CarpZoom Favourite folyékony aroma pellettel, több íz 200 ml

A CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma pellet ananász ízű, 200 ml-es kiszerelésben érhető el a horgászok számára. Ez az aroma pellet kiváló minőségű, és segít a halak csalogatásában és vonzásában. A termék előnyei közé tartozik a magas minőség és az ízletes ananász aroma, amely vonzza a halakat a horogra.

Ez a folyékony aroma pellet kiváló minőségű, és segít a horgászoknak megtalálni a halakat. Az ananász ízű aroma vonzza a halakat, és növeli az esélyeit a halászat sikerességének. Az aroma pellet ideális a különböző halakhoz, és segít a nagyobb halak vonzásában és a halas területek felfedezésében.

Az aroma pellet különleges összetétele miatt nagyon hatékonyan működik, és segít a horgászoknak a halak csalogatásában. Az ananász ízű aroma kellemes illatot ad a víznek, amely a halakat vonzza a horogra. Az aroma pellet használata egyszerű és kényelmes, csak cseppentsen néhány cseppet a horogra, és már készen is áll a halászat.

A termék 200 ml-es kiszerelésben érhető el, így sokáig használható. Az aroma pellet kiszerelése nagyon praktikus és könnyen hordozható, így a horgászok bármikor használhatják. A termék mérete és súlya kényelmes, így könnyen belefér a horgászfelszerelésbe.

A CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma pellet ananász ízű, 200 ml-es kiszerelésben kapható, és kiváló minőségű. Az aroma pellet használata egyszerű, és segít a halak csalogatásában és vonzásában. Az ananász ízű aroma kellemes illatot ad a víznek, amely vonzza a halakat a horogra. A termék kiszerelése praktikus és könnyen hordozható, így a horgászok bármikor használhatják. Vegye meg most a CARP ZOOM CZ Favourite folyékony aroma pellet ananász ízét, és tapasztalja meg a különbséget a halászatban!

További információk

Íz

Édeskukorica, Ananász, Eper, Mangó, Pisztácia

Brand

CarpZoom

To top