Carp Zoom Négy évszakos Method Box 500 g

1 990 Ft

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Carp Zoom Négy évszakos Method Box 500 g

Az All Season Method Box összetételének kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy magas minőségű pelletek kerüljenek a dobozba. A keverékbe ezért a holland Coppens cég prémium minőségű pelletei kerültek. Míg az 1,5 milliméter szemcseméretű Intensiv pellet a vízbe érkezés után szinte azonnal kifejti csalogató hatását, addig a Premium Selected Halibut és a Red Premium Selected pelletek a magasabb halolaj tartalmuknál fogva fokozatosan oldódnak, akár két-három órán át is az etetésen tartja a halakat. A keverékbe Premium Carp pellet is került, mely gondoskodik a könnyen emészthető szénhidrátokról és alacsony olajtartalmánál fogva a lehűlő vizekben is jól dolgozik, igazi csemege a nagytestű pontyoknak.
A melegvizes változat lassú oldódási idejének, nagyon magas halliszt és halolaj tartalmának, valamint az extra betainnak köszönhetően, mely még az étvágytalan halakat is táplálkozásra készteti kiválóan alkalmas a nyári hőségben, akár 20 o C feletti vízhőmérsékletben történő eredményes horgászatra is.
A pelletekben található vitaminok, esszenciális olajok és halolajok mágnesként vonzzák a halakat. Összetételénél fogva bármely évszakban eredményesen használható. Alkalmazása egyszerű, a folyadék apránkénti hozzáadásával, a doboz tartalmát folyamatosan rázogatva érhető el a kívánt állag. Főleg meleg időben a már bekevert pelleteket érdemes időnként után nedvesíteni.
Vadvizeken, gyengén halasított tavakban is eredményesen használható. Kifejezetten feeder horgászoknak ajánljuk, de bármilyen etetőanyag tartalmasabbá tehető vele.

További információk

Pellet íz

Halas, Halas +20 C°

Brand

CarpZoom

To top