Carp Zoom FC Duo Dumbel Wafters horogcsali 6×8 mm 15g

990 Ft

Carp Zoom FC Duo Dumbel Wafters 15g

Ezen csalik különlegessége, hogy megfelelő horoggal tökéletesen kiegyensúlyozottak. Az etetésre érkező óvatosabb halak esetén, amikor azok kisebb szívó hatást fejtenek ki, akkor is ezek a csalik szinte beugranak a szájukba. Ezen csalikat különleges magas minőségű lisztek teszik igazi prémium kategóriás csalivá.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Carp Zoom FC Duo Dumbel Wafters

Ezen csalik különlegessége, hogy megfelelő horoggal tökéletesen kiegyensúlyozottak. Az etetésre érkező óvatosabb halak esetén, amikor azok kisebb szívó hatást fejtenek ki, akkor is ezek a csalik szinte beugranak a szájukba. Különösen ajánlott gyenge kapási időszakban, vagy versenykörülmények között. A hatásos ízkombinációknak köszönhetően, különlegesebb, és fogós terméket tehetünk fel a hajszálra. Állaguk a piacon egyedül álló, akár több dobást is kibír a hajszálon, vagy a csalitüskén. Ezen csalikat különleges magas minőségű lisztek teszik igazi prémium kategóriás csalivá.

További információk

Pellet íz

Ananász-Vajsav, Citrom-Keksz, csoki-narancs, Édes kukorica-eper, Fokhagyma-Sonka, Squid-Sárgabarack, Tintahal-Halibut, Vajsav-Sajt

Méret

,

Brand

CarpZoom

To top