Akció!

CARP EXPERT MAX1 KARFÁS FOTEL

Original price was: 49 990 Ft.Current price is: 39 990 Ft.

 • 58x56x71 cm
 • 150 kg teherbírás!

Elfogyott

Cikkszám: 73701-060 Kategória:

Leírás

Carp Expert MAX1 karfás fotel
 • A Carp Expert MAX1 fotel 150 kg teherbírással rendelkezik!

A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a család a MAX névre hallgat.

 • Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (44 cm). Az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.

  A háttámla és az ülőfelület találkozásánál keresztben egy párnázott részt (3,5 cm vastag) helyeztek el, ez tökéletes alátámasztást biztosít a csípőnek, ami igen fontos kényelmi és egészségügyi szempont. A háttámla dönthető két nagyméretű tekerő segítségével, így széles tartományban kényelmes üléshelyzetet biztosít.

  Rendkívül magas és széles háttámlával rendelkezik (56×58 cm), mely a hátnak megadja a megfelelő támaszt.

  Az ülőfelület magassága 44 cm, melyet a könnyedén állítható lábakkal magasíthatunk, illetve a lábaknak köszönhetően az egyenetlen, vagy lejtős talajon könnyedén be tudjuk állítani. A abban segítenek nekünk, hogy a nagy terhelés sem nyomja bele a talajba a lábakat.

  Rendkívül kényelmes karfával rendelkezik, mely az alkart megtámasztva leveszi a terhelést a felső karról így fokozva a komfort érzetét.

58x56x71 cm

150 kg teherbírás!

 

 

Brand

Carp Expert

To top