Akció!

CARP ACADEMY Oval Dome Sátor Szett

Original price was: 61 700 Ft.Current price is: 39 990 Ft.

Az Oval Dome sátor különlegessége, hogy egy mozdulattal nyitott sátorrá, ernyővé is alakítható. A hálózsák igen jó hőtartó képességgel rendelkező típus.

Elfogyott

Cikkszám: KB-463 Kategória: Címke:

Leírás

Carp Academy Oval Dome Sátor Szett

Ebben a szettben egy sátor és egy hálózsák kapott helyet.

A Carp Academy Oval Dome sátrat azoknak ajánljuk, akik az ernyő praktikusságát nem szeretnék mellőzni, mégis szükségük van egy megbízható sátorra. Az Oval Dome sátor különlegessége, hogy egy mozdulattal nyitott sátorrá, ernyővé is alakítható. Ezt úgy érték el, hogy a sátor teljes eleje lenyitható és le is vehető. A sátor anyaga 210D PVC, mely 2000 mm / m2 vízállósággal rendelkezik, a benne található merevítő rudak pedig alumíniumból készültek. Ez a sátor ideális választás lehet 2 ember számára. Mérete: 240 x 240 x 125 cm.

A szettben található az egyik legkedvezőbb árú és egyben remek minőségű hálózsák a Carp Academy kínálatából. Ez a hálózsák igen jó hőtartó képességgel rendelkező típus, mely ideális éjszakai horgászatokhoz, kempingezéshez, túrázáshoz és szinte bármilyen helyzethez, ahol a hűvös éjszakákon egy meleg hálózsákra van szükség! Méretei: 210 x 73 cm.

Brand

Carp Academy

To top