Carp Academy Mojo XTI Elektromos kapásjelző 1 db

5 790 Ft

Carp Academy Mojo XTI Elektromos kapásjelző 1 db..A Carp Academy Mojo széria termékei egyre népszerűbbé válnak az évek során és magabiztosan nyerik el a horgászok bizalmát, ami nem véletlen, hisz kiváló minőségű, igényes kidolgozású horgászeszközökről van szó

Cikkszám: 6324-001 Kategória: Címke:

Leírás

Carp Academy Mojo XTI Elektromos kapásjelző 1 db

Carp Academy Mojo XTI Elektromos kapásjelző 1 db..A Carp Academy Mojo széria termékei egyre népszerűbbé válnak az évek során és magabiztosan nyerik el a horgászok bizalmát, ami nem véletlen, hisz kiváló minőségű, igényes kidolgozású horgászeszközökről van szó. A termékcsalád legújabb tagja az Mojo XTI elektromos kapásjelző, amit mi is örömmel vettünk fel a kínálatunkba, mert olyan remek ár/érték arányú, színvonalas kapásjelzőt ismertünk meg benne, amit bárkinek nyugodt szívvel ajánlunk. Megbízható, hasznos funkciók, határozott megjelenés és masszív, strapabíró felépítés jellemzi ezt elsősorban, de érdemes részletesen is sorra venni, mi minden van belesűrítve ebbe a jelzőtípusba.

A Carp Academy Mojo XTI kapásjelző főbb jellemzői:
– Modern, igényes kivitel
– Magasító elemek a kapásjelző tetején a biztonságosabb bottartásért
– Nagyméretű jelzőled
– 20 mp kapás utáni jelzés funkció
– Állítható hangerő, hangszín és érzékenység
– Alacsony áramfelvétel
– 9 V-os elem működteti

A Mojo elektromos kapásjelző pozitívumai között külön érdemes kitérni arra, hogy ez a modell kifejezetten a strapabíró jelzők közé sorolható. Kiváló társa lehetnek rövid, vagy hosszabb horgásztúráknak, mivel teljesen megnyugodhat a horgász afelől, hogy ez a jelző tenni fogja a dolgát akár tűző napsütésben, akár szakadó esőben!

Brand

Carp Academy

To top