Akció!

Carp Academy Endless Carp 3m 3lb

Original price was: 24 990 Ft.Current price is: 23 490 Ft.

Carp Academy Endless Carp 3m 3lb: Alapanyag: A távdobó konstrukció érdekében, az új modell egy speciális High Modulus Carbon alapanyagra épül, amely egy alapvetően feszes, de kellő érzékenységgel társuló akciót biztosít

Elfogyott

Cikkszám: 1353-300 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Carp Academy Endless Carp 3m 3lb

A távdobó konstrukció érdekében, az új modell egy speciális High Modulus Carbon alapanyagra épül, amely egy alapvetően feszes, de kellő érzékenységgel társuló akciót biztosít. Ez elképesztő erővel lövi ki a végszereléket dobás közben, viszont a fárasztás során megtartja progresszív teljes parabola akcióját. A bot  fárasztás közben tökéletesen kirugózza a hal mozdulatait és élvezetessé teszi a küzdelem minden pillanatát! Ez a bot amellett, hogy rendkívül erős és hihetetlen könnyű dobni, nagy távolságokat elérni is vele, egyáltalán nem egy túl merev, „buta pálca”!

Gyűrűsor: A bot prémium minőségű SiC gyűrűsorral válik teljessé, mely a teli fonott főzsinórral való horgászatot is kitűnően bírja. A bottesten végigfutó új gyűrűsor nem más, mint az extrém keménységű KW Low Rider SiC. A gyűrűk mérete és elhelyezése is precíz tervezés eredménye. Az átlagos botokon a gyűrűk a bottestre merőlegesen, azaz 90 fokos szöget bezárva helyezkednek el. E botoknál jól látható, hogy a gyűrűk a bottest felé előre dőlnek, a dőlésszög 24 fok, a gyűrű és a bottest által bezárt szög így már „csak” 66 fok. Ráadásul a gyűrűk távolabb kerültek a blanktól, így csökkent a súrlódás és kisebb a gyűrűkből kisurranó zsinór holtjátéka is, aminek eredménye a nagyobb, pontosabb dobások, azonos lendítőerő mellett! A bot spiccgyűrűje duplán megtámasztott, erősített szerkezetű.

Nyél: Az Endless botoknál szintén szembetűnő újítás, az igényes megjelenésű, teljes egészében parafa borítást viselő nyél. Ez a klasszikus pontyozó dizájn nem csak a szemnek kedves, de nagyon kényelmes és stabil fogást is biztosít. Apropó stabilitás, említést érdemel a nagy teherbírású, garantáltan zötyögésmentes orsótartó is!

Nézze meg a többi bojlis botot is!

Térjen be Facebook oldalunkra is!

Brand

Carp Academy

Érdekelhetnek még…

To top