By Döme TF Big River LCS 5500 Orsó

30 090 Ft

By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500: dobátmérője: 58 mm, tömege: 434 g, zsinórkapacitása: 0,30 mm / 200 m

Cikkszám: 2528-555 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

By Döme TF Big River LCS 5500 Orsó

A By Döme TEAM FEEDER orsók családja 2021-ben egy újabb értékes taggal bővül(t). A Big River feederbotok rendkívüli sikere, „szükségessé” tette egy hozzájuk passzoló, elpusztíthatatlan, MINDENT (is) kibíró orsó megalkotását. Ezen vezérszempontok szerint terveztük meg az új Big River LCS orsócsaládot.

Az új By Döme TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát, a megfelelő helyeken elhelyezett 7+1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is!

Fontos szempont volt, hogy a vastagabb 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurga ponttyal, vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó főfékrendszere elől kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfékerő is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így az csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.

Az új River LCS orsók számos kiváló technikai tulajdonsággal rendelkeznek, ahogyan azt egy modern és minőségi feeder orsótól joggal várhatják el a felhasználók:

– L.C.S. – Line Control System – Nyeletőfék-rendszer

– K.C.D. – Kevlar Cloth Dragwasher – Hosszú élettartamú kevlár féklamellák

– A.C.R. – Airlite Carbo Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor

– L.P.S. – Line Protection System – Zsinór-aláfutást gátló rendszer

– A.D.S. – Aluminium Deep Spool – Alumínium mély dob

– D.S.L – Double Steel Line Clip – Dupla fém zsinórklipsz

– L.B.A. – Long Life Bail Arm – 3X erősségű acél felkapókar

– G.H.B. – Graphite-Hybrid Body – Grafit-Hybrid orsótest

– P.R.B. – Protected Roll Bearing – Zárt házas tűgörgős csapágy

– B.B.R. – Ball Bearing Line Roller – Csapágyazott zsinórvezető görgő

– CNC Handle – Forgácsolt fém hajtókar

Mire való ez az orsó, kinek ajánljuk?

Kifejezetten nehéz, durva terepeken való feederhorgászatokhoz, amatőr, haladó és akár profi horgászoknak egyaránt! Tökéletesen megállja a helyét bármilyen akadós területen, legyen az egy kisebb-nagyobb folyóvíz, csatorna vagy állóvíz. Mérettartományából adódóan a legtöbbek által használt 3, 3.3, 3.6; és 3.9 méteres botokhoz ideális választás. Az új orsó család a legkedveltebb 2 különböző méretben kerül forgalomba:

– By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 5500: dobátmérője: 58 mm, tömege: 434 g, zsinórkapacitása: 0,30 mm / 200 m

– By Döme TEAM FEEDER Big River LCS 6000: dobátmérője: 63 mm, tömege: 462 g, zsinórkapacitása: 0,30 mm / 300 m

A Big River LCS 5500 orsót a rövidebb 300RXH; 330RXH, míg a 6000-es méretet a hosszabb 360RXH; 390RXH modellekhez, vagy ehhez hasonló hosszúságú folyóvízi botokhoz ajánljuk!

Ha a folyóvizek, akadós horgászhelyek szerelmese vagy és szükséged van egy kiemelkedően strapabíró orsóra, amihez megbízható minőség, hosszú élettartam, s nem mellékesen megfizethető ár társul, akkor a Big River LCS orsók egyike lesz az ideális társ számodra!

Brand

By Döme

Érdekelhetnek még…

To top