Leírás
Különösen a már felmelegedett vizekben van nagy jelentősége a fermentált csaliknak és etetőanyagoknak. Ki ne erjesztett volna kukoricát? – vitathatatlan fogóssága mellé erőteljes szag párosul. Mi bezártuk ezeket az aromákat, bármikor felturbózhatja vele az etetőanyag keverékét vagy aromatizálhatja a felkínált csalit. A gyártás szigorúan szabályozott, speciálisan összeállított kultúrával, alacsony pH-n történik, melynek eredményeként a tejsavas erjesztés során a halak számára fontos keményítők, tápanyagok, ízanyagok válnak elérhetővé, ezáltal jó hatással vannak a halak béltraktusára, extra csalogató hatással bír. A tejsavas alapot intenzív aromákkal tovább gazdagítottuk, így több ízben is elérhető. Jó szívvel ajánljuk minden ponty és amurhorgásznak, különösen a nyári időszakban kapitális fogásokkal gazdagodhatnak a Fermentált Aroma használatával.