Akció!

NEVIS Promaxx Telecarp Szett

14,800Ft 11,900Ft

Ennek a szettnek azok a horgászok fognak örülni, akik kerékpárral, vagy motorral járnak horgászni. Nevis Promaxx Telecarp bot és Nevis Vanity XS 5000 orsó.

Cikkszám: KB-472 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Nevis Promaxx Telecarp szett

Ennek a szettnek azok a horgászok fognak örülni, akik kerékpárral, vagy motorral járnak horgászni. A szettbe tartozó Nevis Promaxx Telecarp 3,5 m bot egy kompozit-epoxy anyagú távdobó fenekező bot, meglepően alacsony áron. Szinte nincsenek elérhetetlen távolságok ennek a modellnek. A vastag cső bottest extrém terheléseket is kibír. Megfelelő orsóval felszerelve hasznos eszközünk lesz, ha nagyot kell dobni. 80 és 150 gramm között van a dobósúly tartománya, így nagyobb etetőkosarakat, vagy ólmokat is eldobhatunk vele. A nagyméretű SIC gyűrűk szinte súrlódás nélkül vezetik a zsinórt. Osztott nyelének és a csúszásmentes markolatnak köszönhetően lendületesen lehet elindítani a dobást. Kis szállítási mérete miatt ideális azoknak, akik kevés hellyel rendelkeznek.

Ideális párosítás hozzá a Nevis Vanity XS 5000 orsó. Az elegáns külső nem maradhatott el, ahogy a műszaki tartalom is magas szintű. A dob hidegen forgácsolt alumíniumból készült, mely döntött peremet kapott, ami megkönnyíti a zsinór lefutását dobáskor, ez nagyobb dobótávolságot eredményez. Az S-Curve zsinórfektető rendszer tökéletes zsinórképet eredményez, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme. A nyeletőfék már 1/4 karfordulatra visszavált, ezzel biztonságosabb akasztást tesz lehetővé. A grafit-hybrid orsóházban 2+1 csapágy kapott helyet. A fém dobon lekerekített zsinórklipsz található. Jár hozzá egy karbon pótdob is. A dobok zsinórtároló kapacitása a 0,25 mm / 310 m.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NEVIS Promaxx Telecarp Szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük